Personal Trainer

 

Eficienţă – Pentru că uneori programul de antrenament este monoton, antrenorul personal trebuie să îţi schimbe periodic exerciţiile cu unele similare ca efect, dar diferite ca stil.

Siguranţă – Pentru a nu te accidenta şi a nu-ţi periclita articulaţiile şi ligamentele, antrenorul tău iţi va explica în detaliu tot ceea ce vrei să şti şi te va supraveghea pe durata efectuării exerciţiilor, astfel încât vei fi în siguranţă.

Motivaţie – Un personal trainer profesionist nu se limitează numai la a te îndruma în timpul programului de exerciţii fizice, având şi rol de susţinere psihologică, încurajare şi motivaţie atunci când te simţi descurajată sau ai impresia că nu progresezi.

Instruire personală – programele de exerciţii nu sunt universal valabile, ceea ce i se potriveşte unei persoane poate sa nu dea nici un rezultat în cazul altcuiva, sau chiar să fie contraindicat. Antrenorul tău îţi va trasa programul care ţi se potriveşte, în funcţie de starea de sănătate, înălţime, greutate şi obiectivele pe care ţi le-ai propus.

Supervizare – Un antrenor personal trebuie să te supravegheze în timp ce iţi efectuezi programul. El trebuie să te observe, să te asiste dacă este cazul să te corecteze şi să te îndrume. Un antrenor care are în grijă mai multe persoane nu are timpul necesar pentru a urmări detalii precum modul în care iţi dozezi efortul, durata pauzelor sau executarea corectă a mişcărilor.

Antrenamente speciale pentru cei care au probleme de sănătate – Persoanele care au probleme de sănătate (cum ar fii: osteoporoză, diabet, astm bronsic, sau diverse afecţiuni cardiovasculare) pot urma un program regulat de exerciţii fizice, dar numai sub supravegherea unui antrenor care este conştient de situaţia problemelor de sănătate şi le va stabili exerciţiile în consecinţă.

Antrenamentele destinate unor ramuri sportive – Pentru a-ţi îmbunătaţi anumiţi parametrii, iţi poţi alege un antrenor personal, care te va ajuta să ajungi la nivelul propus.

Refacerea dupa eventuale accidentări – Dacă ai un antrenor personal, recuperarea ta va fi mai rapidă şi nu vei risca apariţia complicaţiilor. Antrenorul iţi va stabili un program special, de refacere, exerciţii simple, care stimulează musculatura şi o tonifică.

Pentru servicii de personal training

Contacteaza-ma